Studio Ristyle kameraman fotografDasma juaj ashtu si e keni enderruar
ecaty.comecaty.com
  • studio ristyle kameraman fotograf krijime websitesh
  • studio ristyle kameraman fotograf krijime websitesh
  • studio ristyle kameraman fotograf krijime websitesh
Previous Next
                                                        DASMA JUAJ
Dita e dasmës është një nga ditët më të rëndësishme të jetës suaj.
Ky eveniment kaq i r
ëndësishëm meriton dhe vëmendjen e duhur për mirëorganizimin dhe performancën e tij.
N
ë fakt këtë ngjarje kaq të bukur të jetës sonë duam që të dalë sa më bukur dhe të na mahnisë kur ta shohim në video, foto apo edhe websit.
Q
ë nga ky eveniment  madhështor, të  kemi  kujtimet  më të  bukura duhet të zgjedhim mirë edhe profesionistët që do të na i krijojnë  këto kujtime.

E  pra jo m
ë kot them profesionistët ; sepse  për kujtimet tona më të bukura videografike apo fotografike duhet  të zgjedhim dikë  që i përshtatet  mënyrës sonë  të këndvështrimit të kujtimeve.

Pra  para së  gjithash çifti duhet të vlerësojë këto gjëra.

  • Në ditën e dasmës çifti  nuk ka kohë  të  mendojë për  ditën e  dasmës dhe është  e këshillueshme që  të caktojë dikë  për organizimet(përshtatjen e lokalit, koreografite e mundshme, pergatitja e vendit të klipit)
  • Të caktojë dikë tjetër për traditat(adetet) që duhet të ndiqen për ta bërë dasmën sa interesante aq edhe unike.
  • Duhet të mendojë pak kohë përpara dasmës të zgjedhi kameramanin, fotografin dhe grafistin duke u konsultuar me miq e shokë, në internet(duke parë punimet), te konsultohet për çmimin, cilësinë, dispozicionin, krijimtarinë dhe propozimet profesionale mbi zhvillimin sa më të bukur të evenimentit.
  • Mbani mend: se në bazë të asaj që kërkoni dhe mundësive që keni  edhe evenimenti do të ndikohet dhe për rrjedhojë do të keni kujtime me cilësi të mirë ose pa cilësi.  

Nëse profesionistët që zgjodhët për evenimentin tuaj e bëjnë punën mirë, me siguri ato do të prenotohen edhe nga shumë miq e shokë tuajët. Në të kundërt do të humbasin klientët dhe profesionalizmi i tyre do të ulet. Prandaj dhe ata që e bëjnë një punë me pasion, janë më të këshillueshëm se disa që e bëjnë thjesht për punë.


Zgjidhni Studio Ristyle p
ër kujtimet më të bukura të jetës suaj që ato të jenë të paharrueshme(këto i bëni ju) por mbi të gjitha me cilësi e krijimtari(që i bëjmë ne!)

RISTYLE PHOTOGRAPHY

MOMENTE PERJETE

Ristyle Photography lind si projekt per pasionin mbi fotografine. Fotografia eshte arti i momentit dhe i drites. Nje fotograf i mire eshte ai qe di te beje te paharrueshem momentin, duke e fiksuar me driten, kendveshtrimin dhe cilesine e duhur. Fotografia eshte teme dhe tema perben fotografine.

RISTYLE PHOTOGRAPHY eshte i prirur qe ato momente qe per ju jane madheshtore, ti beje te mbesin te paharrueshme.

ZGJIDHNI RISTYLE PHOTOGRAPHY  SI FOTOGRAF NE EVENIMENTIN TUAJ MADHESHTOR.

Kontaktoni me ane te menuse se dedikuar kontakto kliko ketu

STUDIO RISTYLE - JU BËN TE ËNDËRRONI

Studio Ristyle Ju Ofron zgjidhjen më të mirë për dasmën tuaj me kameraman profesionist, fotograf(Ristyle Photography) dhe krijim websitesh profesionale per evenimente dhe biznese...Zgjidhni Studio Ristyle!

 

Studio Ristyle - Kameraman - Fotograf Hi-quality responsive Joomla! templates Ristyle Photography - Imazhi me i bukur i jetes