ecaty.comecaty.com

Hero 3+ kamer e re profesionale nga GoPro

Studio Ristyle përdor edhe gopro Hero 3 në filmimet që bën, duke ju siguruar kështu edhe video me pamje mallengjyese.
Video që do ju lënë pa fjalë. Zgjidhni pra Studio Ristyle per Dasmen tuaj, apo fejesën, ditëlindjen e çdo festë e party të ndryshme dhe dhurojini vetes një kujtim profesional, me kualitet dhe që ke qef ta shohësh.


GoPro bëri me dije se me datën 1 tetor 2013 nxorri në treg versionin më të ri të kamerës profesionale qe ajo tregton.

Kamera e re emertohohet HERO 3+  dhe të rejat që përfshihen në këtë version kundrejt versionit të mëparshëm janë: 20% më e vogël dhe më e lehtë, me bateri që performon 30% më tepër se e modeleve të mëparshëm.

 
Janë shtuar shumë përmirësime përsa i përket rregjistrimit të filmimit dhe imazheve.

Go Pro Hero 3+ tani përfshin dhe filmimin ne format kinematografik.

 
Kualitet Video Profesional
Kualitet video që të lë pa fjalë .Resoluzion i  lartë, me frame rate si: 1440p48, 1080p60, 960p100 dhe 720p120 jep rezultate të shkëlqyera dhe një pamje mahnitëse me kualitet professional për pamje vërtet të pastra e të qarta. Gjithashtu përfshin dhe filmim në: 4Kp15 dhe 2.7Kp30 me cilësi të lartë dhe filmim me kualitet kinemaje.
 
Dëshironi që kamera juaj ti përshtatet automatikisht ambjentit me pak dritë? GoPro hero 3+ e bën këtë. “Auto Low Light” në mënyrë inteligjente ndërron fluksin e fotogrameve duke u bazuar në sasinë e dritës që ka në ambjentin ku  ju filmoni dhe ju mundëson një filmim të pastër edhe me pak dritë.
Shumë gjera të tjera janë përmirësuar si lentja, mikrofoni dhe zgjatja e baterisë që e bëjnë këtë kamer një super kamer profesionale
shihni artikullin origjinal nese dini anglisht....


 


 

SAN MATEO, CA (October 1, 2013) ­­– GoPro today announced the availability of its new HERO3+ line of cameras, featuring a 20% smaller and lighter design and 30% better battery life than previous models. These upgrades, combined with an improved lens and convenient new video capture modes, produce the most advanced and easy-to-use GoPro, yet. In addition, GoPro announced several new mounting accessories that further enable immersive content capture during any activity. The HERO3+ line of cameras and accessories are now available at GoPro.com and at select retailers worldwide.

 

GoPro is enabling people to capture and share life experiences in a way that was never before possible. Prior to GoPro, it was very difficult for anyone to capture content of themselves doing anything without having the help of someone else to film them. GoPro has enabled a new era of self-documentation whereby people can now easily wear or mount miniature ultra wide-angle GoPro cameras to record themselves doing just about anything, anywhere. The result is a surge of immersive user-generated and professional content made possible by the versatility and affordability of GoPro’s cameras and accessories. An average of three GoPro “tagged” videos are uploaded to YouTube every minute, and GoPro is used by the world’s leading production companies to help produce some of today’s most engaging film and television content.

RStyle Design

RStyle Design lind si faqe pas nje pasioni per perpunimin e imazheve. RStyle Design bazohet mbi imazhet duke i modifikuar dhe duke i pershtatur imazhet dhe designin qe te jete sa me terheqes dhe sa me natyral. RSTYLE DESIGN OFRON ULJE CMIMI NESE I PERZGJIDHNI TE DYJA SHERBIMET NJEHERESH(RSTYLE DESIGN DHE RISTYLE PHOTOGRAPHY) per festat tuaja (Dasma,fejesa,ditelindje etj) Nese nuk ju eshte mbushur mendja pasi te keni pare punimet, atehere  RSTYLE DESIGN JU OFRON FALAS

modifikimin e nje foto tuajen ne menyre dimostrative. Mund ta kerkoni direkt ne facebook

  • RSTYLE DESIGN JU OFRON RESTAURIM FOTOSH TE VJETRA
  • DESIGN PER REKLAMA NE LETER
  • DESIGN PER REKLAMA VIDEO
  • DESIGN PER REKLAMA WEBSITE
  • KALENDARE ME FOTOGRAFINE TUAJ
  • KRIJIME LOGOSH PER WEBSITIN TUAJ
 • Per me teper kontaktoni Studio Ristyle duke plotesuar formularin >>>kliko ketu

Ne vijim mund te shihni disa punime nga RSTYLE DESIGN  ose per me teper punime mund te vizitoni faqen e RSTYLE DESIGN NE FACEBOOK DUKE KLIKUAR KETU

Page 2 of 4

STUDIO RISTYLE - JU BËN TE ËNDËRRONI

Studio Ristyle Ju Ofron zgjidhjen më të mirë për dasmën tuaj me kameraman profesionist, fotograf(Ristyle Photography) dhe krijim websitesh profesionale per evenimente dhe biznese...Zgjidhni Studio Ristyle!

 

Studio Ristyle - Kameraman - Fotograf Hi-quality responsive Joomla! templates Ristyle Photography - Imazhi me i bukur i jetes