ecaty.comecaty.com
Kërko Bëj një pyetje

Si ta zgjedh kameramanin?

  • çfarë duhet të kem parasysh para se të zgjedh një kameraman?
  • Më mirë kameramanin afër apo larg?

Sa kushton?

  • Kam kontaktuar me disa kameramanë por më japin çmime të ndryshme pse?
  • Kameramani me jep disa çmime për të filmuar dasmën, pse?

çfarë ti kërkoj?

  • Dua kujtimin më të bukur në video çfarë ti kërkoj kameramanit?
  • Dua ta vendos videon e dasmës në internet në mënyrë që ta shohin edhe miqtë që kam në emirgrim, por nuk mundem ta bëj vetë këtë gjë, a e bën kameramani?
  • Dua ta kem klipin e dasmës në celular, a mundem?

STUDIO RISTYLE - JU BËN TE ËNDËRRONI

Studio Ristyle Ju Ofron zgjidhjen më të mirë për dasmën tuaj me kameraman profesionist, fotograf(Ristyle Photography) dhe krijim websitesh profesionale per evenimente dhe biznese...Zgjidhni Studio Ristyle!

 

Studio Ristyle - Kameraman - Fotograf Hi-quality responsive Joomla! templates Ristyle Photography - Imazhi me i bukur i jetes