ecaty.comecaty.com
Kërko Bëj një pyetje

Si të zgjedh fotografin?

 • Nuk di ku të bazohem për të zgjedhur fotografin, mund të më ndihmoni?
 • Kam një dasëm dhe dua një fotograf po nuk di ku ta kërkoj!
 • Dua të zgjedh një fotograf por është pak larg nga banimi im, ma këshilloni?

Sa kushton?

 • Më pëlqen mënyra dhe fotografitë që bën një fotograf por është shumë larg nga ku banoj, mund të ndikojë te çmimi kjo gjë?
 • Kam kontaktuar me disa fotografë por më japin çmime të ndryshme pse?
 • çmimi më i lartë do të thotë gjithmonë shërbim më i mirë?
 • Për të njëjtin shërbim, fotografi kërkon çmim tjetër nga ai i praktikuar më parë, pse?
 • A ndryshon çmimi në bazë të kërkesave të mia?
 • Kisha të njëjtin fotograf por kushërirës sime i kishte bërë photobook dhe mua jo pse?

çfarë ofron?

 • çfarë shërbimesh mund të ofrojë një fotograf?

çfarë ti kërkoj?

 • Dua të kem kujtimet më të bukura, çfarë shërbimesh fotografike të zgjedh?
 • Dua të krijoj një websit(faqe interneti) për të pasqyruar evenimentin tim, është kjo gjë e mundur?

STUDIO RISTYLE - JU BËN TE ËNDËRRONI

Studio Ristyle Ju Ofron zgjidhjen më të mirë për dasmën tuaj me kameraman profesionist, fotograf(Ristyle Photography) dhe krijim websitesh profesionale per evenimente dhe biznese...Zgjidhni Studio Ristyle!

 

Studio Ristyle - Kameraman - Fotograf Hi-quality responsive Joomla! templates Ristyle Photography - Imazhi me i bukur i jetes